Malinca.si

Glede na to, da sodelujem z ekipo Malinca.si, bom na tej strani objavljal aktualne akcije, ki se bodo odvijale v sklopu njihove spletne trgovine.

Malinca.si popust s kodo EASYRECEPTI

Pri nakupu preko linka na mojem blogu imate s kodo EASYRECEPTI še 5% popusta.Po božičnih in novoletnih praznikih je potrebno telo očistiti, zato je v Malinci mesec čiščenja in razstrupljanja telesa. Vsi izdelki, ki so na voljo, so vidni iz naslednjega linka

Mesec čiščenja in razstrupljanjaNajbolj prodajan paket Goji jagode 2+1
Paket goji jagod 3 x 250 g. Goji so bogat vir antioksidantov. Ščitijo jetra, pomagajo pri diabetesu (uravnavajo krvni sladkor) ter zmanjšujejo telesno težo.
 
Goji jagode 2+1 3x250g Malinca.siMSM - Mineral lepote
MSM je oblika naravnega organskega žvepla. Je bistven za zdrave vezi, sklepe, za hormonsko ravnovesje in pravilno delovanje imunskega sistema. Pripomore k zdravim lasem, nohtom in koži.
  MSM Mineral lepote 250 g Malinca.si


Paket za hujšanje
Paket za hujšanje vsebuje goji jagode, chlorello v tabletah in čaj z okusom črnega ribeza in acai jagod iz ekološke pridelave.

  Paket za hujšanje Malinca.si

Paket za peko kruha
Naj najdražje zjutraj namesto budilke prebudi vonj sveže pečenega kruha. Najboljši domači kruh je zamesen iz sveže zmlete pirine polnozrnate in ržene moke. Doma pečen kruh je boljši in bolj zdrav od kupljenega.

  Paket za peko kruha Malinca.si


Ni komentarjev:

Objavite komentar