nedelja, 16. december 2012

moja-torta.si

Pred cca 2 mesecema sem slučajno naletel na spletno stran moja-torta.si, kjer lahko uporabniki naložijo slike svojih tort, za katere potem obiskovalci te spletne strani glasujejo. Za foro sem se registriral in poslal nekaj fotografij mojih tort, saj sem želel videti odziv obiskovalcev, kateri me ne poznajo. Prav tako pa tega tudi nisem obešal na veliki zvon, zato so me rezultati zelo presenetili. Glede na to, da je med vsemi objavljenimi tortami, kar precej zares lepih in odličnih tort, so obiskovalci izglasovali dve moji torti  med prvih pet Najlepših tort. Torta Angry birds je celo dobila največ glasov in je trenutno Najlepša torta z največ glasovi. 

Verjetno je v Sloveniji veliko ljubiteljev igrice Angry birds, ali pa sem z imenom Angry birds - gasilska zadel v polno.
Glede nick-a, katerega sem uporabil pa lahko samo povem to, da sem še daleč od pravega peka, ampak je bilo to najlažja in instiktivna odločitev v tistem trenutku. 

Če si kdaj zaželite pogledati, kakšne torte pečemo in oblikujemo Slovenci,  si jih lahko pogledate na moja-torta.si, saj je objavljeno kar precej zelo lepih tort. Moja favoritkinja, za katero sem tudi že nekajkrat glasoval pa je Zajček se v korenju koplje. Na žalost bom moral tole idejo enkrat sigurno ukrast.


2 komentarja: