torek, 4. december 2012

Tipičen moški, ki pozabi na obletnico!

Ne, nisem pozabil na obletnico, katero imava z mojo boljšo polovico, ampak na eno leto obstoja tega mojega bloga. Ja, res je,  minilo je že eno leto ter skoraj dva meseca od mojih prvih objav. Zaradi vseh obveznosti in pa predvsem tempa življenja, se mi zdi, da letijo dnevi kot ure. Tudi če bi imel dan 25 ur, bi bilo to premalo zame. Včasih si res želim, da bi se dan podaljšal za nekaj ur, da bi mi uspelo vse opraviti v enem dnevu, vendar pa to ne gre. 
Glede na to, da se že dalj časa ukvarjam z računalništvom, si nikoli nisem mislil oziroma izrazil željo, da bi pisal blog, čeprav sem sledil in prebiral druge bloge. Kot sem že v prvi objavi napisal, je do tega prišlo, ker sem dobival od znancev in prijateljev prošnje za kakšne lahke recepte, s katerimi bi presenetili svoje partnerice. V tistem trenutku je v meni zaživela ideja, da pa bi lahko probal s pisanjem  bloga, kateri ne bi bil samo za moje znance in prijatelje, ampak bi lahko na njemu še kdo drug našel kar bi mu bilo všeč.  S povečevanjem obiska na blogu iz meseca v mesec, sem dobival vedno večji zagon, da bi pokazal, da lahko tudi ljubiteljski kuhar naredi nekaj kar bi bilo všeč drugim.  Kljub temu, da me večina tistih zaradi katerih je nastal tale blog ne spremlja več redno, sem dobil nekaj zvestih spremljevalk in spremljevalcev, kateri pa so mi v veliko veselje. 
Res, da sem zadnje čase z objavami odjadral v bolj slaščičarske vode, pa mi je skupno uspelo napisati 87 objav. V tem času je blog obiskalo 32.000 in drobiž obiskovalcev, kar je za moje pojme velika številka, saj bloga prej nisem nikjer oglaševal. 

V prihodnje se bom še naprej trudil pisati raznovrstne recepte oziroma moje izvedbe  različnih jedi, slaščic, sokov ter ostalega, zato me bo veselilo, če boste še naprej spremljali blog, komentirali objave (tudi negativne so dobrodošle, saj bom potem imel možnost kakšno stvar popraviti) ter pisali svoje bloge. Zato pa moja misel velja "Deli z drugimi in tudi drugi bodo delili s teboj!"

2 komentarja:

  1. Moje čestitke ob obletnici tvojega bloga. Pa še naprej ustvarjaj in objavljaj, da bo še veliko obletnic.
    In da bomo lahko prebirali in občudovali, si izmenjavali recepte, izkušnje ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za čestitke, eni izmed mojih najbolj zvestih spremljevalk. Obljubm, da se bom še naprej trudil.

    OdgovoriIzbriši