O meni / About me

Hrana! Na začetku je bil "Še en blog o kuhanju", kjer sem na lažji način nameraval deliti recepte med tiste, ki me poznajo. Potem sem padel v vrtinec vseh mogočih kuharskih blogov, ki me je posrkal in v katerem sem odkril pravo ljubezen do hrane. Še vedno rad prebiram kuharske knjige, vendar ne bom tajil, da sem otrok interneta in se mi zdi, da mi je lažje odkriti kakšen res dober recept  v množici dobrih kuharskih blogov. Pri svoji kuhi stremim k temu, da poskušam jedi pripraviti na bolj zdrav način, zato tudi uporabljam bolj zdrave in večinoma (če se le da) domače sestavine.

Torte! Druga ljubezen je postala ljubezen do izdelave različnih tort, ki se zadnje čase vrti okoli presnih tort. Že kot otrok sem bil s strani mame deležen dobrih domačih tort, zato vem, kako je otrok takrat srečen, ko dobi torto, pa če je to samo za rojstni dan. V največje veselje mi je narisati otroku nasmešek na obraz s torto, na kateri so njegovi najbolj priljubljeni junaki. Čeprav nisem imel nikoli smisla za oblikovanje, pa sedaj z oblikovanjem sladkorne mase nekako  izražam otroka v meni.

Fotografija! Tudi fotografija me je prevzela, vendar pa se še učim in še veliko je tega učenja. Ni lahko imeti toliko ljubezni, zato ne moreš biti v vsem perfekcionist. Ugotovil sem, da je fotografija tista stvar, ki lahko ljudi prepriča, da se odločijo uporabiti recept. Zato poskušam moje jedi in tortice prikazati v njihovi najboljši luči. Tukaj bo potrebno še veliko učenja, vendar obljubim, da se bom trudil, da vam bodo moje fotografije všeč.

Vse fotografije na tem blogu so last avtorja oziroma moja last. Fotografij ni dovoljeno kopirati oziroma reproducirati brez dovoljenja avtorja (mene). V kolikor vam to dovolim, želim da pri tem navedete vir oziroma dodajte povezavo na dotično objavo na blogu http://www.easy-recepti.com.  Če vam je katera od fotografij tako všeč, da si jo želite v polnem formatu, pa lahko pošljete željo na kontaktni elektronski naslov easyreceptiblog@gmail.com, pa se bomo že nekako dogovorili.  

Drugače pa sem preprost moški, ki sem pri kuhariji prevzel nasledni moto "Deli z drugimi in drugi bodo delili s teboj".


Danilo
17 komentarjev:

 1. Nič ni bolj dobrega kot je pečena jagnjetina.

  OdgovoriIzbriši
 2. moški, celo življenje samo meso, takšno in drugačno, brez njega ste zgubljeni,...

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudna debata se je začela tukaj. Vsak ima svoje mnenje in svoje prepričanje. Mene ne motijo tisti ki jedo meso in nikogar ne silim, da naj preneha jesti meso. Tudi jaz si včasih nisem znal predstavljati kosila brez mesa, sedaj pa vidim, da ga v bistvu sploh ne potrebujem. Tudi moja hčerka ga še vedno je, ampak v vrtcu, doma ji pač ne pripravljamo. Z mojo sva se odločila, da ko bo starejša, se bo že sama odločila ali ga bo jedla ali pa ne.

  OdgovoriIzbriši
 4. Mogoče je bolje, da sedaj je vse, pa se potem sama odloči, česa ne bo?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Saj tako smo dogovorjeni. Doma pripravljamo hrano brez mesa, v šoli in drugje pa je kar želi.

   Izbriši
  2. Se strinjam z Zzak-kom,tudi meso je pomebno.Naj se sama odloči že sedaj.

   Izbriši
 5. ooo, vi samo uživajte ob hrani, kakršnikoli. Tudi dobra volja je pomembna, dragi ljudje. In otroško veselje, to te ponese.... Srečno in še veliko veliko bloganja!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ob hrani je treba vedno uživati. Hvala, se bom poskušal truditi še naprej.

   Izbriši
 6. Odgovori
  1. Hvala Mbrando. Se trudim kolikor mi čas dopušča. Sem pa vesel, da si našel pot nazaja na blog ;)

   Izbriši
 7. Ravno sem odkrila tvoj blog in se mi že cedijo sline :) Super, res.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Upam, da jih boš s kakšnim receptom potešila ;)

   Izbriši
 8. Oh lord i need this blog in my life;) krasni recepti, simpl, zdravo...top in 1A

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. Upam, da boš na blogu našla kaj zase ali svoje ;)

   Izbriši
 9. Ja jaz se pa oglašam po res dolgem času, sem spet prišla čekirat za en mesec nazaj kaj se je dogajalo. res 1A, še vedno med top 5 našimi kuharskimi!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Kris Tina. Tudi jaz tvoj blog še vedno spremljam, vendar nimam kaj pametnega za pripomniti ;)

   Izbriši