petek, 24. oktober 2014

Najljubši Malinca.si izdelki

Malinca.si Goji Jagode 2+1 front
Verjetno ste že vsi opazili reklamno objava za spletno trgovino Malinca.si, ki se nahaja v levem zgornjem kotu. Že pred časom sem bil s strani Nastje in Andreje iz ekipe Malinca.si povabljen k sodelovanju, saj so opazile, da so na mojem blogu nekateri recepti, kateri so pisani ravno prav za njihovo spletno trgovino. Prav tako imamo iste poglede na  zdrav način prehranjevanja ter uporabe nekaterih sestavin, ki  so bolj zdrave in koristijo našemu telesu.

Malinca.si je spletna trgovina z zdravo prehrano in portal z zdravimi recepti (med katerimi je tudi nekaj mojih), letos pa so v Velenju odprle tudi fizično trgovino. V obeh trgovinah se prodaja veliko odličnih izdelkov polnih vitaminov, antioksidantov, mineralov in drugih pomembnih sestavin. Prav tako tržijo svojo znamko Malinca, v okviru katere se prodaja okoli 100 različnih izdelkov. 

Letos so bile celo nominirane za nagrado Mladi podjetnik 2014, kjer sta prišli med štiri finaliste, vendar na žalost nista zmagali. Vendar pa z njuno energijo in energijo še ostalih, ki so del ekipe Malince, to sploh ni presenetljivo, da sta prišli med finaliste, saj deluje cela ekipa na vseh področjih ozaveščanja ljudi k uporabi bolj zdrave prehrane.

Raw chocolate Čokodlani paket front cel

Čeprav ob besedi zdravo ljudje takoj pomislijo tudi na drago, pa je res to, da so takšna živila veliko bolj hranljiva in jih zato ni potrebno pojesti v večjih količinah, saj nam že manjša količina da občutek sitosti poleg tega pa z njimi dobimo cel kup koristinih sestavin za organizem. 

Vendar pa se mora vsak odločiti na kakšen način bo živel oziroma koliko mu dopuščajo finance. V naši prehrani se je v zadnjem času spremenilo zelo veliko in veliko več gledamo na to kaj jemo, kot smo včasih. Prav tako mi je ljubša misel in občutek, da poskušam nekaj naredit zase in moji dve, zato smo se raje začeli prehranjevai z bolj zdravimi živili in se odrekli marsičemu, kar smo do sedaj uporabljali. 

V sodelovanju z Malinco imajo obiskovalci mojega bloga v njihovi spletni trgovini  z kodo EASYRECEPTI še 5 % popusta na končni nakup.  Mogoče se to sliši malo, vendar je v tem času vsak popust dobrodošel. 

In kateri so naši najljubi produkti?

Definitivno Paket Goji jagod 2+1, ki so pri nas skoraj dnevno v uporabi. Uporabljam jih pri izdelavi granole, v smoothijih ali pa jih kar suhe pozobamo. 

Malinca.si Goji Jagode 2+1 in jar close

Če naredim preprosto primerjavo. Paket Goji jagod 2+1 je pri Malinca.si  19,90 EUR, kjer dobimo 3 pakete po 250 gramov. Zavitek goji jagod, ki jih prodajajo v drugi trgovinah je cca 10 EUR za 200 gramov,  kar pomeni da bi za 3 zavitke, kjer bi bilo samo 600 gramov goji jagod dali cca 30 EUR. Zelo opazna razlika v količini, kakor tudi v ceni.

Drugi paket, ki pa je bolj za razvajanje pa je Raw chocolate Čokoladni paket iz ekološke pridelave.
Čokoladni paket vsebuje murve, rozine in goji jagode oblite s temno presno čokolado. Ravno prav za kratko in mini sladkanje po kosilu. 

Raw chocolate Čokodlani paket odprte




Za cel kup ostalih izdelkov pa odklikajte  na spletno stran Malinca.si. 


4 komentarji:

  1. Hvalaaaaaaaaa za povabilo in dodatni popust! Res luštne punce se zde, osebno jih sama ne poznam...sem pa prijavljena na novičke. Vedno so zeloooooooooo prijazne in vabljive. Bomo pohiteli z vsemi zalogami in 'kliknili' na Malinco:)

    OdgovoriIzbriši
  2. sam tele goji jagode niso iz ekološke pridelave, zato pa so toliko ceneje :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Super stran. Vse pohvale za lepo narejeno spletno stran in super izdelke ter cene. Koda za 5% popust že uporabljena :D

    OdgovoriIzbriši