ponedeljek, 24. februar 2014

Philips Multicooker HD3037 - predstavitev

Philips Multicooker HD3037 machine

No, pa sem le dočakal, da se je začelo tudi v Sloveniji sodelovanje blogerjev in znanih podjetij za predstavitve in preizkuse različnih njihovih novih artiklov. Tokrat sem imel srečo, da mi je bilo ponujeno sodelovanje za preizkus in predstavitev večnamenskega kuhalnika znamke Philips Multicooker HD3037.   Ker me zanima nova tehnologija, me je tudi tukaj zanimalo, kako se bo kuhalnik obnesel pri opravilih, ki jih zelo rad počnem. 

Kaj sploh je Philips Multicooker HD3037? Gre za večnamenski kuhalnik, ki v eni napravi omogoča kuhanje, dušenje, pečenje, kuhanje v pari, cvrenje, peko kolačev in biskvita, kuhanje marlemade in celo izdelavo jogurta. Če malo karikiram, cel kup raznih gospodinjskih aparatov združen v enega. 

Philips Multicooker HD3037 machine

Philips Multicooker HD3037 accessories

Večnamenski kuhalnik Philips Multicooker HD3037 sestavljajo:
- glavna enota večnamenskega kuhalnika
- notranja 5 litrska posoda
- košara za kuhanje v pari
- lopatica za riž
- zajemalka za juho
- merilna posodica
- silikonski prijemalki
- knjižica receptov
- in ostale obvezne stvari kot so napajalni kabel, uporabniški priročnik, priročnik z varnostnimi napotki in garancijska kartica

Notranja kuhalna posoda je velikosti 5 litrov, za lažje doziranje je na notranji steni posode narisana tudi skala, ki nam služi zgolj za smernico. Posoda se lahko umiva tudi v pomivalnem stroju.

Philips Multicooker HD3037 pot

Za lažje prijemanje sta priloženi še dve silikonski prijemalki, s katerima lahko lažje odstranimo vročo posodo iz glavne enote. To nam pride prav pri peki biskvita.

Philips Multicooker HD3037 silicone gloves

Priložena je tudi lepo urejena knjižica receptov, v kateri je opisano 27 receptov v 7 jezikih, vendar  pa recepti zaenkrat še niso v slovenskem jeziku.

Philips Multicooker HD3037 recipe book
Philips Multicooker HD3037 recipe book

Za lažje prenašanje, je na kuhalniku nameščen tudi priročni ročaj.

Philips Multicooker HD3037 handle

Upravljanje kuhalnika poteka preko LCD zaslona in njegovih funkcijskih gumbov. Kuhalnik omogoča 22 različnih nastavitev temperature, prav tako pa ima že 12 prednastavljenih programov za bolj zdravo pripravo jedi. Med vsemi možnosti, pa se mi je najbolj zanimiva zdela možnost 24 urne prednastavitve časa za kuhanje z zamikom, kar pa bom sigurno preizkusil. 

Omenjeni kuhalnik pri nas še ni v prosti prodaji, po informacijah pa naj bi prodaja stekla v začetku naslednjega meseca, ko bo tudi uradna predstavitev.. 

V nekaterih naslednjih objavah bom predstavil, kako se aparat obnese pri receptih, katere sem izbral za preizkus. Če pa imate vi kakšno idejo za preizkus, jo lahko navedete med  komentarje.




9 komentarjev:

  1. SUper!! zdej pa hitr kej skuhat in pokazat!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo zanimivo. Nestrpno čakam, da nam predstaviš svoje izkušnje in jedi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Na, pa je šel še en blog! Ubogi Kurtov Pilgrim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blog bo še vedno ostal, mogoče pa nekatere objave res niso všeč vsem obiskovalcem. Kurtov Pilgrim pa je verjetno mišljeno Curt Pilgrim?

      Izbriši
    2. Zdravo. Luštna!

      Seveda ne. Pač pa je Curt Kurt Vonnegut in Pilgrim njegov naslovni junak iz Klavnice 5 (bombardiranje Dresdna pa to), ki ugrabljen v ZOO na tuj planet gleda v medaljon med breskvicami lepotice s skoraj najslavnejšim ameriškim literarnim citatom!

      Mimogrede, o pošiljanju "vzorcev" razmišlja HMW, ki piše enega izmed najboljših vinskih blogov sploh. Priporočam. Lp.

      Izbriši
    3. Aha, no sedaj vem za katerega Pilgrima gre. Na žalost te knjige nisem prebral, pa zgleda, da bi bila zanimiva zame.

      Če misliš blog HoseMaster of Wine, sem ga tudi pregledal in tudi našel zapis o pošiljanju "vzorcev". Razlika je samo v tem, da si on lahko res izmišljuje katera vina bo probal in mu gre to, da mu sami pošiljajo vina na živce, pri nas pa smo lahko srečni, če dobimo kakšno stvar v predstavitev.

      Mogoče pa bo nekoč nekdo od nas, tako dober kot on in si bo lahko sam izmišljal kaj bi testiral ;)

      Izbriši
  4. Pozdravljeni od kolegice sem dobla ta aparat zanima me kateri program je za cvrtje krompircka,nagecov,cevapcicev...

    OdgovoriIzbriši