torek, 12. maj 2015

Nov logo Easy recepti

Ob vsem času preživetim ob štedilniku in pečici, za kuhinjskim pultom pri sestavljanju tort, za kuhinjsko mizo pri izdelovanju figuric iz sladkorne mase in samim sedenjem pred računalnikom ob pisanju raznovrstnih objav, je bila vedno prisotna majhna želja, da bi spletna stran oziroma blog www.easy-recepti.com imel tudi svoj logo. 

Blog je do sedaj doživel samo dve vizualni prenovi, kjer je samoten napis "Moj svet kuhanja in priprave sladic" dopolnila še fotografija mlade artičoke in krožnika z jedjo iz artičok (recept je objavljen v objavi Mlade artičoke s česnom in paradižnikom). V tokratni minimalni prenovi, sta napis in fotografija dobila še vizualno minimalistični logo Easy recepti.

Dobil sem že veliko vprašanj zakaj moj blog nima loga, kot drugi slovenski in tuji blogi, saj bi s tem blog postal malo bolj prepoznaven. Na žalost sem si za blog in samo spletno  domeno izbral takšno ime, katerega je dokaj težko preleviti v nekaj prepoznavnega. Na koncu mi je na pomoč priskočil sodelavec, ki obvlada oblikovanje. Ko me je vprašal kaj si želim, je dobil odgovor, da si želim zelo enostaven, minimalističen in preprost - "čist (clean) dizajn logo". 

Na koncu je z njegovim znanjem in idejo ter manjšimi popravki nastal EASY RECEPTI logo. 

Easy recepti blog logo predstavitev

Kako se pa vam zdi? Vam je logo in majhna prenova bloga všeč?



15 komentarjev:

  1. Logo je... meni zeloooooooooooo všečen! Vsega dovolj z easy potezami:). No, tako je videt, a kdor zna, pač zna! Obnova simpatična! Vedno je dobro vsake toliko kaj spremenit, že za lastno dušo, če pa pritegne še poglede 'mimoidočih', je pa sploh 'cool'.
    Prijetne in s sončkom obsijane dni! Pa velik okusnih umetnij v kuhinji!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo, zelo lep logo! Pade v oči in se vsede v spomin. Krasna, čista ideja in izdelek je top!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hej,
    logo je tudi meni všeč;) počasi, počasi se daleč pride. verjamem, da boš v prihodnje še s čim presenetil;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj počasi se res vse skupaj razvija, sam mi zadnje časa zmanjkuje časa za vse, kar sem zi zadal.

      Izbriši
  4. Logo je odličen, tako minimalističen, a vendarle tako poseben! Odlična poteza, da prosil za pomoč sodelovca ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Tip je res car, saj si v trenutku izmisli karkoli. Tudi napis na torti HP http://www.easy-recepti.com/2014/12/pomarancna-torta-za-rojstni-dan-hp.html je njegova izmišljotina v moji izvedbi ;)

      Izbriši
    2. Ok, sedaj sem pa prav pozitivno šokirana, to je bila res originalna ideja :) upam, da bosta v prihodnje še naprej sodelovala, ker se super dopolnjujeta in vama gre to odlično od rok!

      Izbriši
  5. Lep logo, ni kaj. Všeč mi je, ker je zelo minimalističen. Pohvale sodelavcu. :)

    OdgovoriIzbriši