nedelja, 19. maj 2013

In nagrado dobi

Z majhno zamudo sem se spravil napisat tole prijetno objavo. Nisem pozabil na prijetno dolžnost, ampak tale konec tedna sem bil zopet polno zaposlen, o čemer pa boste lahko brali v naslednjih objavah.

Žrebanje smo opravili na star in preverjen način, tako da sem natisnil vse komentarje, listke zložil in z njimi "napolnil" cvetlični lonček (najbolj primerna posoda ta hip), nato pa je na sceno stopila moja mala princeska, ki je opravila žrebanje. Komisija sta bili moja boljša polovica in naša psička, ki je budno spremljala žrebanje. Jaz sem bil v vlogi fotografa, da je bila zadeva fotografsko zadokumentirana.

Lonček s komentarji.

In po krajšem mešanju listkov s komentaji, je bil izžreban prvi komentar, katerega je napisala Kimmy.


Po naslednjem mešanju listkov, pa je naša mala princeska izžrebala komentar, ki ga je napisala Špela.


Tako pa imamo dve nagrajenki. Vsaka bo prejela po en komplet inovativnih nosilcev Hedgie. Prosim, da se mi Kimmy in Špela javita na mail easyreceptiblog@gmail.com, da uredimo z nagradicama.

Prav tako pa se zahvaljujem vsem, ki ste sodelovali s komentarji in vas vabim, da še kdaj sodelujete, saj bom zadevo sigurno še kdaj ponovil in to s kakšno stvaritvijo izpod mojih rok.

Po pregledu komentarjev pa je bilo potrjeno, da je presna jagodna tortica zmagovalka vseh tortic, katere sem do sedaj objavil. 

UPDATE 22.5.2013: Kimmy prosim, da se javiš na mail, ker drugače ne vem komu poslat nagradico. Upam, da tudi ti nisi pobegnila kot Hilda Tovšak.

1 komentar: