torek, 31. december 2013

Kratek povzetek in novoletni giveaway - Grlorez

Še nekaj ur nas loči do začetka novega leta, jaz pa še pišem zadnjo objavo v tem letu.

Ta objava se je danes zgodila z namenom, saj me je včeraj prehitela številka, za katero sem mislil, da bo prišla šele v novem letu. Gre se za številko 300.000. To je številka ogledov mojega bloga, ki sem jo dosegel v dveh letih in nekaj mesecih od kar sem na tem blogu začel objavljati moje stvaritve. Čeprav je za nekatere številka majhna, sem jaz nanjo ponosen, saj na začetku nisem imel veliko upanja, da se bo ta blog prijel.
Prav tako mi je v ponos, da sem dobil nekaj zvestih in rednih obiskovalcev oziroma, če sem bolj natančen obiskovalk, ki mi s svojimi komentarji dajete vzpodbudo, da vztrajam s predstavljanjem jedi, sladic, tort in figuric, ki nastanejo izpod mojih rok.

Pri pregledu statistike bloga sem ugotovil, da so bile najbolj obiskane in gledane naslednje objave:

1. 7987 ogledov  Presna jagodna torta
2. 6954 ogledov  Sirup iz poprove mete
4. 5610 ogledov  Veganska torta - Vegan cake

Kot pa se ob takšnem dosežku spodobi, sem se odločil,  da  izvedem svoj drugi giveaway. Kljub poplavi različnih givaway darilc v tem mesecu, ki jih blogerji pošiljajo, pa bo moje darilce prišlo v novem letu. In kaj je tokrat darilce?

V komentar napišite, katera objava pa je bila vam najbolj všeč na blogu. Med komentaji pod to objavo, ki bodo prispeli  do petka 3.1.2014 do 23.00 ure, bo moja pomočnica izžrebala nekoga, ki bo dobil prav posebno pijačo, ki jo je sodelavec poimenoval Grlorez. Ni mi treba posebej poudarit, da gre za ljubitelja knjige Štoparski vodnik po Galaksiji avtorja Douglasa Adamsa, kjer je v knjigi omenjena pijača Pangalaktični grlorez. Grlorez je v bistvu  dolenjski sadjevec, v katerega so bili namočeni čiliji vrste Naga Bhut. Ta pijača ni v prodaji, ampak se deli med ljubitelji čilijev. Tudi če niste ljubitelj čilija, pa boste imeli možnost imeti doma eno izmed alkoholnih pijač, ki bo marsikoga sezula oziroma ali pa mu vsaj vzela sapo za nekaj časa. (članek na temo, kjer so ga poiskusile nekatere znanke slovenke)

Grlorez

Objava o nastanku Grloreza prihaja v  naslednji objavi.

Vsem obiskovalcem bloga ter njihovim bljižnim želim vse najlepše v 2014.


16 komentarjev:

  1. Krasen blog, ampak najbolj sem bila navdušena nad torto "Pujsi v blatu". :)
    Želim še naprej ti veliko ustvarjalnega navdiha in se hkrati že veselim novih objav.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ustvarjalen blog, kar sem ze veckrat povedala, redko komentiram, ker te spremljam preko feedlyja, pa vendar vcasih le. Moja najljubsa objava je tista o sreci, ostale z napotki pa lepo hranim, da se enkrat le opogumim in vsaj poskusam izdelati vsaj na pol lepo tortico po tvojih navodilih.
    Hm, ja, zelo bi bila vesela Cilijevega Grloreza, ze tako sem fanica Adamsa, moz pa cilijev in bi bila tako zadovoljna oba. :)

    Vse lepo v letu 2014, se na mnogo odlicnih objav, se vec krasnih jedi in sladic, pa vse dobro tebi in tvoji druzini! Verjetno prav sedaj pripravljas kaksno fino tortico. Dober tek!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super - čestitke za lepo številko, ki je povsem upravičena. Vsaka tvoja objava je po svoje zanimiva in vredna branja. Še naprej ti želim veliko ustvarjalnosti in vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse dobro in lepo v letu 2014!Blog sem odkrila še ne dolgo,vsekakor čestitke za vse ustvarjalnosti na njem.A mi je SREČEN BOŽIČ ta trenutek segel do srca!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni prehlada ki ga Grlorez ne obvlada! Srečno novo leto Brumči, naj te ne zapusti volja do kuhinje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ...sem pozabil dodat, da me ne vključi v žrebanje, ker še imam svojo zalogo Grloreza.

      Izbriši
  6. Jaz pa sploh nimam neke najljubše objave, dejansko mi je tvoj blog take vrste, da ko mi je dolgčas malo čekiram recepte in dobim kakšen navdih pa se potem kaj lotim pripravljat. No če bi pa prav mogla rečt se najbolj spomnem recepta za torto s pujski v blatu (in ko ravno dokončujem tole pisat sem postala že pošteno lačna)

    No še nekaj zelo iskreno, ko berem kuharske bloge je včasih zame tudi precej "nevarno" ker postanem zelo lačna in pojem vse kar mi pride pod roke.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vse najlepše novem letu želim tebi in tvoji družinci! Zdravi in veseli bodite in naj vedno diši iz vaše kuhinje.
    Težko rečem, katera objava mi je najbolj všeč, ker so vse fajn, me je pa zelo razveselilo, ko sem videla recept za indijančke, ker so bile nekoč šamšnite tudi moje najljubše :))
    Pa bi te tudi jaz prosila, če me izvzameš iz žrebanja, nimam niti enega kandidata, ki bi se opogumil poskusit grlorez.
    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse lepo v novem letu tudi tebi! Pa veliko kuharskih podvigov!
    Seveda tudi čestitke za tako lepo številko na blogu.
    Vsi tvoji zapisi so fajni - od preprostih mini receptkov (da dobim idejo, kaj lahko skuham) do neverjetno lepih tort z natančnimi opisi (da se navdušujem nad krasno izdelavo).

    OdgovoriIzbriši
  9. Težko bi izbrala najljubšo objavo, saj jih je veliko. Čestitam za visoko število ogledov, prav gotovo so zasluženi.
    Srečno in zdravo tudi tebi!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni najljubše so objave tortic, smo sladkosnedi ;)
    Srečno, zdravo in uspešno 2014!

    OdgovoriIzbriši
  11. To bi pa bilo nekaj za mojega brata in fanta, ki obožujeta vse vrste domačih zvarkov! :) Letos sta vse po vrsti namakala v žganje hehe, za čilije sem pa prepričana, da nista še slišala :)

    Najbolj všečno objavo na tvojem blogu je pa nemogoče izbrat...vsako novo takoj preberem! Najraje pa tiste s tortami! Mislim, da mi je najbolj ostala v spominu Strela McQueen.

    Srečno, ustvarjalno in zažigalno 2014 ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  12. Sem novopečena bralka tega bloga in mi je zelo všeč :) Glede na do sedaj prebrane objave, sem se zaljubila v čokoladne muffine s kokosovo sredico in zdrave piškotke iz samo treh sestavin, ampak vse to morda pride na vrsto po postu z sadno-zelenjavnimi sokovi. :) Super receptki, z veseljem se bom lotila preizkušanja le-teh!

    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  13. ooooooo cilijevo zganje!! to mora bit z.a.k.o.n!!
    naj objava....madona, tezko se je odlocit....probala sem ze malo morje tvojih receptov :) mogoce pa zmaga presna jagodna torta....mogoce pa veganska torta....al pa mogoce torta z robidami brez glutena....nekaj od tega :D

    OdgovoriIzbriši
  14. sploh se ne morem odločiti, kaj bi bilo najboljše na tej strani, skoraj pa ni minil dan, odkar sem jo odkrila, da je nisem obiskala. Kar nekaj sladkih pregreh tudi naredila, uspešno.

    A Grlorez? Opozorilo ministra, da prekomerno....je povsem odveč, baje da se pije samo po kapljicah. Če bi mi bila sreča pri žrebanju naklonjena (še nikdar doslej), bi 'vročo' z veseljem podarila paru, ki obožuje čili - ga ni, ki bi jim bil prehud! Pa da mi ju je videti!!

    Srečno in uspešno v novem letu, tudi z novimi recepti in idejami!



    OdgovoriIzbriši
  15. Meni je bila najbolj všeč presna jagodna torta, ki me je prepričala, da sem se prvič lotila izdelave presne sladice. Bila je več kot odlična, le mož je dejal, da se mu zdi, da je po enem kosu še lačen oziroma kot, da ne bi nič jedel.

    Še naprej želim veliko navdiha pri kreiranju sladic in drugih jedi. Vse dobro v Novem letu 2014 voščim!

    OdgovoriIzbriši