torek, 3. december 2013

Novost na blogu - podstran Kako izdelati / How to make

Ker sem dobival več različnih zaprosil in prošenj za prikaz, kako kakšno stvar izdelam iz tičino mase, sem se odločil, da zaradi lažjega pregleda naredim to podstran Kako izdelati / How to make. Dostop do strani je v drugem zavihku nad oknom z objavami. 
Kot sem že na blogu omenil, nisem izučen slaščičar in nisem obiskoval nobenih slaščičarskih tečajev,  ampak sem  ljubitelj sladkega, ki je v izdelovanju tort in ostalega sladkega našel način, kako zapolniti nekaj ur v že tako napolnjen dnevnem urniku. Nekoč mi je novinarka dejala, da sem v tem našel način, s katerim se znebim stresa, ki mi ga prinese služba in da gre ze neke vrste protistresno terapijo. Mogoče pa je imela celo prav. 
Na tej podstrani se bodo nahajale povezave na dotične objave na blogu, kjer bodo objavljeni vodiči za izdelavo figuric in ostalih izdelkov iz sladkorne mase (tičino mase) ali drugih sestavin. Objave se bodo dodajale redno, tako da bo stran služila za veliko lažje iskanje in hitrejši pregled nad vsemi objavami z vodiči.  
S časom, ko bo več objav, bom stran uredil po sklopih, da bo lažje pregledna. Zelo pa bom vseh vaših predlogov za izboljšanje strani. 
Jutri pa na blog prihaja objava za ljubitelje ananasa in presnih sladic.  Njam!


1 komentar:

  1. Se popolnoma strinjam, da nas kreativnost osvobaja stresa, saj smo takrat v stiku s svojo notranjostjo, ki se izrazi navzven, v tem kar ustvarimo.
    Čakam objavo sladice z ananasom. Mogoče mi bo tokrat ratalo narediti po tvojem receptu, saj se že dolgo spravljam k sladici, ki bi imela ananas (žal iz konzerve).

    OdgovoriIzbriši