petek, 4. januar 2013

Božično-novoletna torta


Današnja predstavitev, pa je že dolgo nazaj dana obljuba bivšim sodelavkam,  da bodo tudi one enkrat prišle na vrsto za sladkanje z mojo torto. Kot pa je pri meni v navadi, pa se je presenečenje zopet ponesrečilo.  Za dan "D" oziroma presenečenje sem se odločil, da jih 31.12.2012 pred koncem službe obiščem in jim prinesem tortico. Ves zadovoljen, da mi je zopet uspela tortica in figurice, pridem v njihovo pisarno in ugotovim, da jih je polovica na dopustu. Super a ne? 
Kljub vsemu je presenečenje uspelo vsaj za drugo polovico, katere so se lahko nato sladkale s tole tortico, ostalim  pa bodo ostale te fotografije.

Tortica je bila skoraj identična tortici Pujsa pepa in prijatelji, sprememba je bila pri biskvitu, kjer sem namesto olja uporabil 50 gramov kokosovega masla.  

Spet sem imel "nočno", da sem izdelal figurice.





Na koncu pa je izpadla takšna.



Včasih se je treba spomniti tudi na svoje bivše sodelavce, saj so tudi oni nekdaj krojili en del našega življenja in spominov. Se tudi vi kdaj spomnite svojih bivših sodelavcev? Se še kdaj obiščete?



4 komentarji:

  1. Fajn se imajo tvoje sodelavke :). Tortica je krasna, zimsko lepa.

    Ko smo že pri sodelavcih....Ja, jaz z določenimi bivšimi sodelavci ohranjam stik. Predvsem s tistimi s katerimi smo se odlično razumeli. Sicer se ne vidimo pogosto, ko pa se, pa je toliko bolj zanimivo :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelepe figurice krasijo glavno pisarno :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Me veseli, če je tako. Drugače pa so tudi za pojest, če kdaj pade cuker.

    OdgovoriIzbriši
  4. Je pa preveč truda v njih vloženega, da bi jih kar pojedla. Kar naj bodo za spomin in da da nas opomnijo, kaj smo nekateri zamudili.

    OdgovoriIzbriši