nedelja, 2. junij 2013

Nov videz bloga

Prišel  je čas, da sem se odločil, da je potrebno zamenjati videz oziroma design bloga. Na začetku mi je temnejši videz ustrezal, sedaj pa sem blog oddel v bolj čisti videz, kot bi zahodnjaki rekli clean style. Prav tako je na novo ustvarjena  facebook stran bloga Easy-recepti blog, ki je vidna ob desni strani. Za vse tiste, ki uporabljate Pinterest, je na vsaki fotografiji omogočeno takojšnje pinanje oziroma Pin it na vaš Pinterest račun. 

Fotografija, ki je razvidna v naslovu, je moja in je še čisto sveža, recept pa bo objavljen kmalu.

Upam, da vam je nov videz bloga všeč, prav tako pa vse spremembe. 

Bil bi pa zelo vesel, da mi napišete vaše mnenje, kateri videz vam je bolj všeč. Novi ali stari, temnejši?


6 komentarjev:

 1. Ojla,
  meni je tale svežina zelo všeč, čeprav ni bilo s prejšnjim nič narobe. Itak imaš tako lepe slike in dobre recepte, da skoraj ne opazim 'okolice'.

  OdgovoriIzbriši
 2. hej

  sveže sveže ja :) faj deluje, meni je dosti lepše tako. verjetno zato, ker se tudi sama kar pogosto preoblačim na blogu :)

  fotke že z novim narejene, a ne? :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Dabar tole je pa bomba. Velik boljš kot prižgan plin. :)

  Svaka čast!

  OdgovoriIzbriši
 4. Meni je tale prenovljen bolj všeč... :)
  Pozdravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 5. Prenovljen videz bloga mi je všeč. Prejšnji je bil bolj prepoznaven. Tudi jaz rada prenavljam stvari, tako tudi blog, čeprav nisem kaj dosti praktična in ne znam uporabit vseh možnosti, ki bi jih še lahko. Sem mmišljenja, da podoba bloga pove marsikaj o njegovem lastniku.

  OdgovoriIzbriši
 6. Vidim, da vam je nov videz všeč, kar me zelo veseli. Tudi meni je všeč tale svetlejši videz, pa fotka je res dobro izpadla.
  Milena, kot si ugotovila, res je 35-ke in res je super objektiv.

  OdgovoriIzbriši