sobota, 8. marec 2014

Izžrebanka na dan žena



Najprej vsem ženskam čestitam ob dnevu žena. Upam, da se je nekdo danes spomnil na vas in vas obdaril z nečim lepim, kajti jaz bom danes obdaril izžrebanko z nečim pekočim.

Včeraj zvečer se je zaključil rok za sodelovanje v nagradnem giveaway-u za eno izmed domačih čili omakic. Kot zanalašč se je zadeva poklopila, tako da lahko nekoga razveselim prav na dan žena. Čeprav je tokrat sodelovalo tudi nekaj moških, sem tiho upal, da bo naša mala pupa tokrat izžrebala žensko.

Kot ponavadi smo žrebanje opravili na star in preverjen način, tako da sem natisnil vsa imena komentatork/jev, delilcev in všečkov iz facebooka, listke zložil in z njimi "napolnil" skodelico. Tudi tokrat je izvlačenje opravila naša mala pupa, prav tako pa je bila komisija sestavljena iz  moje boljše polovice in naše psičke, ki sta z napetostjo spremljali žrebanje. 

JFT chili zrebanje

In tokratna izžrebanka je Renata, ki si je nagrado prislužila s komentarjem na objavo o Čili omakcah.

Renata, prosim te, da se javiš na mail (kontakt), da uredima z nagrado.

Prav tako pa se zahvaljujem vsem, ki ste sodelovali s komentarji in vas vabim, da še kdaj sodelujete, saj bom zadevo sigurno še ponovil, ker menim, da je vedno lepo nekoga obdariti.  


2 komentarja:

  1. Neee, a čist zares? Woohooo, kako prekrasno darilce da dan žena :) Hvaaalaaa :)

    OdgovoriIzbriši