petek, 10. maj 2013

Moj prvi "Giveaway" - Hedgie

Prišel je čas, da lahko tudi jaz izvedem takoimenovani "giveaway", kjer omogočim mojim zvestim obiskovalcem oziroma tudi drugim občasnim obiskovalcem bloga, da si prislužijo lepi darili.


Štorija je takšna, da je ta mesec že dve leti od kar sta sodelavca začela s prodajo inovativnega nosilca za tablične računalnike (Ipad, Samsung, Acer in ostale), za katerega sta izbrala simpatično ime Hedgie. Kot sem že omenil v zapisu Torta Hedgie, se je cela zgodba začela, ko sem sodelavcema na spletnem portalu Youtube pokazal video uporabe traka velcro, zaradi katerega je sodelavec  nato dobil idejo za inovativni nosilec za tablične računalnike. Končni izdelek je nastal nosilec iz traka velcro v obliki kroga z izrezanim ježkom, ki je tudi logotip s simpatičnim imenom Hedgie (angl. prevod ježek). Po uspešnem začetku prodaje, sta si takrat zaslužila, da sem naredil torto Hedgie v obliki njunih izdelkov. To je bila šele moja tretja torta, pri kateri sem se šel učil z oblikovanjem in izdelavo tort. Več o nosilcu Hedgie pa si lahko ogledate na spletni strani Hedgie - Mounting solution for Ipad and other tablets. 

Včeraj pa sem prejel veliko  čast (vsaj zame), da je bil moj blog omenjen na spletni strani Cosmopolitan Slovenija, kjer me je Živa uvrstila med svojim pet najboljših blogov. Med njimi so sami res zelo dobri blogi, ki jih tudi jaz redno spremljam in smo z nekaterimi že nekako postali "spletno domači". V veliko čast mi je, da se je pojavil moj blog med blogi kot so :


Sodelavca mi tokrat vračata uslugo za mojo tortico in sta mi omogočila, da izvedem tale giveaway. Naloga pa je naslednja. Do naslednjega petka, to je 17.5.2013,  napišite komentar pod ta prispevek in povejte, katera izmed tort, katere sem objavil na blogu, vam je bila najbolj všeč. Za lažji pregled vseh tort, ki sem jih objavil
http://easy-recepti.blogspot.com/search/label/Torte

V petek bom oziroma bomo s sodelavcema izžrebali dva komentarja, njihova komentatorja pa bosta prejela po en paket inovativnih nosilcev Hedgie.

Nagradi že čakata na komentarje.



UPDATE: Da pa ne bo bojazni kdo bo začel, dajem možnost, da lahko vsak objavi dva komentarja v tem času, s čimer si poveča svoje možnosti za pridobitev nagrade.

19 komentarjev:

  1. Jaz jaz jaaaaaz bi ga imela za ipada!!!! To bo super za kuhinjo za na ploscice za branje receptov. Moj je vedno siten ko vidi ipada poprasenega s kakavom ali moko. Ups ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ps: imas kaksno fino kuharsko aplikacijo?? Ko tak rad okrasujes torte ti predlagam wilton - ovo dekoracijo tort. Nora je!!!! Ful dobre ideje in tehnike tudi prikaze pa se zastojn je vse kar rabis. Drugace mi je pa food network fina.

      Izbriši
  2. aja, jaz izberem presno jagodno torto!!! Ta mora biti nora!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Navdušena sem nad presno jagodno torto!! Njamiii
    Mail: louue.princess@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako..., pa sem jih uspela pregledat...vse še enkret...he he he....in moja zmagovalka po oblikovanju je definitivno PIRATSKI OTOK!... Čeprav naj že tukaj dodatm, da pri vsaki torti, ki jo objaviš porabim veliko časa, da si jo ogledam in vse dodobra preberem, saj so res vse nekaj posebnega in čudovito izdelane. Pa še naprej nas razveseljuj s tvojimi fenomenalnimi kreacijami pri peki!!
    Pozdravček,
    Simona

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse torte izgledajo božansko, če bi lahko izbrala samo eno, pa bi najraje poskusila presno jagodno;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je pa super Bacek Jon torta, taka pozitivna :) Drugače so pa fenomenalne res, le tako naprej! Kontakt: pisanje.besedil@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Preprosta makova torta - drugič je top! Zelo zanimiva, lepa dekoracija, malo drugačna... Super!

    tjasa.cukajne@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Tvoje torte so vedno lepše in boljše (to si lahko samo zamišljam). Med zadnjimi mi je seveda najbolj všeč jagodna.
    lp, Ljuba

    OdgovoriIzbriši
  9. Čebelica maja ... ljubka in nostalgična. Mogoče mi pribrenči malo sreče ;)
    Pika

    OdgovoriIzbriši
  10. Glede na to, da smem jesti glutena in lede na to, da sadne presne torte še nisem jedla, bi zase izbrala jagodno presno tortico. Vsekakor pa bi z veseljem poskusila ali pa privoščila kakšno tvojo cartkano stvaritev ( čebelico, backa) mojim najdražjim - že razmišljam, kaj bomo imeli za 1. svečko;-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Danes prvič na tem blogu - navduuuuušena :-) Iščem ideje za torte za moje tri majske hroščke. Prvi in hkrati najmlajši praznuje v petek in zanj bodo Angry Birdsi zmagovalna ideja. Hvala! Pa srečno še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  12. Prvo sem pomislila na presno jagodno torto, zdajle, ko sem pa vidla novo Angry Birds torto z jagodami, sem pa ocarana... Tako da glasujem za slednjo ter upam, da me kdo s cim podobnim preseneit za moj RD :))

    OdgovoriIzbriši
  13. Pred letom in pol smo se preselili v hišo in tako sem dobila svoj vrt, čeprav sem mislila, da nikoli v življenju ne bom delala na vrtu. Vrt zelo dobro uspeva, seveda se za to moram tudi zahvaliti mentorici mami. Posajenih imam kup zelišč, ki jih sploh nisem vedela uporabiti. Nato sem začela malo brskat po internetu in naletela na tvoje recepte sokov. Včeraj sem naredila melisinega in smo vsi navdušeni. Seveda so me pa zeeelo pritegnili vsi ostali recepti, predvsem sladice. Takoj sem tudi vedela, da bo hčerkica za svoj drugi rojstni dan, dobila presno jagodno torto! Seveda, če ne bom glih v porodnišnici in bo namesto torte dobila brateca ali sestrico. :)
    Hedgie pa bi bil darilo za mojega dragega... :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Definitivno presna jagodna tortica. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. juhuhu se še jaz "pofočkam" ;)

    Super bi bilo imet Hedgieja, ubistvu iz istega razloga kot ga omenja NaredilaAna, saj uporabljam fantov ipad, ampak na koncu kuhanja človek ne ve več, kaj je ipad in kaj je tehtnica ;)Obadva se spremenita v del kulise za zimsko pravljico ;)
    Seveda si lahko moški le predstavljate, kako je moj navdušen, ko dobi ipada nazaj, pa čeprav očiščenega. ;)
    Moja najljubša tortica je pa presna jagodna tortica :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Jaz glasujem za presno jagodno torto!
    Blog sem odkrila dober teden nazaj, preizkusili smo že sirupe, na vrsti so sladice ;) veselo ustvarjanje še naprej!

    OdgovoriIzbriši