ponedeljek, 7. julij 2014

Torta Winx Bloom drugič / Winx Bloom cake

Winx Bloom cake
Ena najtežjih stvari vsaj zame je izdelava človeških figuric. Če že nimam  problema pri izdelavi telesa, pa se vse obrne pri izdelavi in oblikovanju glave oziroma obraza. Na tem področju sem pa res čisti amater. Kljub temu pa sem se še enkrat odločil, da se preizkusim v izdelavi figurice vile Bloom iz risanke Winx. Prvič sem jo naredil 2 leti nazaj za rojstni dan moje hčerke, ki je objavljena v tej objavi torte Winx Bloom. Tokrat pa sem poskušal figurico izdelati še bolje, čeprav na podoben način. Kako sem izdelal figurico ste si lahko pogledali zadnjič v objavi izdelave figurice Winx Bloom, tokrat pa samo predstavitev tortice.

Winx Bloom cake figurine

Iz zamisli o navadni okrogli tortici je v nadaljevanju nastala dvonastropna tortica, saj je domača tortica odpadla.  Spodnja je bila čokoladna, iz 3 plasti čokoladnega biskvita in čokoladno kremo, zgornja pa borovničeva, iz 3 plasti vanilijevega biskvita, polnjena z vanilijevo kremo z borovnicami in borovničevo kremo. Oblečeni sta bili v tičino maso, za okrasitev pa sem izdelal še cel kup srčkov iz tičine mase.

Winx Bloom cake hearts

Winx Bloom cake top


6 komentarjev:

  1. To je zame že prava umetnost.Tebi pa gre odlično od rok.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Urška, ampak vem, da sem zmožen še več ;)

      Izbriši
  2. Čudovita je tale Bloomka. Izraz in vse, res super.
    Spet sem v zamudi z ogledom tvojih objav, ki so vedno zanimive. Vsake toliko mi pa le uspe skočiti na tvoj blog in prečekirati za nazaj.
    lp, Ljuba

    OdgovoriIzbriši
  3. Iiiii, kako lepa torta!! Te se pa tudi jaz ne bi nič branila, pa naša pupa tudi ne. Tako vilinska je !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čeprav so Winx že v zatonu, se še vedno najde kakšna, ki bi si želela takšno torto. Hvala.

      Izbriši