petek, 25. november 2011

Torta HEDGIE - Worlds best Ipad and tablet computer wall mount & holder

Ideja za tole torto je prišla še predno sem naredil prvo torto, saj nisem hotel, da bi bil prvič FAIL. Zato sem prej dvakrat povadil (prvič in drugič) in ugotovil, da se mi bo verjetno posrečilo. Nisem hotel spreminjati recepta, kateri je prejšnjič zažgal (rumova torta z marcipanom), vendar pa sem kljub temu  zmanjšal količino ruma, kar pa je bila napaka, saj so vsi sodelavci pogrešali količino ruma iz prejšnje torte. 
Vzrok nastanka te torte  je izdelek z imenom Hedgie, ki se prodaja na spletni strani  www.hedgie.net. Izdelku je  botroval prikaz videa na spletnem portalu youtube mojemu sodelavcu, kateri je nato dobil idejo za končni izdelek. Ker izdelek rabi še dosti reklame in ker se sodelavca zelo trudita, da bi se izdelek uspešno prodajal, hočem sodelavcema pomagati na moj način. Upam, da bodo slike dovolj zgovorne.
(luknja nad drugim W je pa nastala, ker je moja pikica potisnila prst v skoraj končano torto in nisem mogel še enkrat prekrivati cele torte z marcipanom)

 
 
 
 
 


3 komentarji:

  1. DJ Dabar hud do konca... A lahko prosim za naslednji recept slikaš prazne talarje, ker moram res par kil skenslat. A veš ker zgledam kot krompir - ta grd. A ne Sandi. Mwhahahaha

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo in sladko presenečenje, hvala še enkrat.

    OdgovoriIzbriši
  3. ...kot si rekel bila je res dobra, manjkal je samo ..RUM ;) hehehe, no malo več ruma ....pač prejšnjič si nas razvadil

    OdgovoriIzbriši